Warning: A non-numeric value encountered in /nfsmnt/hosting2_1/d/9/d9fc26de-32ab-41ff-a8f2-202ea3d1c327/minoritykids.sk/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

A Minority Kids projekttel karöltve egy szlovákiai magyar kutatás készül a szlovákiai magyar gyermekek jogainak ismeretéről. Ezért ezzel az elektronikus levéllel szolítottuk meg az iskolákat, amit most megismételnénk.


Tisztelt Igazgatóság, Tisztelt Iskola Vezetősége!

Engedjék meg, hogy a címben szereplő kutatásommal kapcsolatban forduljak  iskolájukhoz, amelyet 2019  októberében végzek a FutuReg PT és Minority Kids projekt együttműködésével. A kutatás alapjául a Nadácia pre deti Slovenska, illetve Unicef  szlovák felméréseinek eddigi kiindulópontjait használom.

Célja, hogy a kisebbségben élő gyermekek jogainak ismeretét, a szlovákiai magyar gyermekek helyzetét felmérje Szlovákiában, illetve regionálisan is.
A kutatás a Kisebbségi Kulturális Alap jámogatásával jön létre(Kultminor). Az adatfeldolgozáshoz optimálisan 200 kérdőívre van szükség 10-18 éves gyermekek körében, akik online (is) meg tudják a válaszokat adni mobil, számítógép, tablet segítségével. 


Kérném Önöket, hogy az  alábbi linket, amelyen a online kérdőív található, juttassák el diákjaikhoz :

https://forms.gle/wxbFDWxZMh5eDfTG7


Amennyiben lenne érdeklődés nyomtatott ívek iránt kisebb gyermekek esetében, postázva leküldjük a kérdőíveket, illetve dunaszerdahelyi járásban személyesen át tudom adni iskolájuknak. Ez esetben kérem jelezzék, mely iskolásról van szó és az osztálylétszámot.
Köszönöm szépen segítségüket!


Tisztelettel: Bott Domonkos Lívia, kutató, a FutReg PT elnöke


The following two tabs change content below.
Bott Livia
A Minority Kids projekt menedzsere és megálmodója. Közgazdász, régiófejlesztést és európai tanulmányokat tanult a pozsonyi Comenius Egyetem Management Karán. A Gyermekek órájában (Hodina deťom) és a Gyermekekért koalíció szervezetekben került közel a gyermekeket érintő össztársadalmi kérdésekhez, mint project manager. Két gyermek boldog édesanyja, mindemellett a FutuReg Polgári Társulás elnöke és európai projekt tanácsadó. Hobbija az olvasás és szervezés. Ha tud, segít a jó ügy érdekében, mert szereti, ha a fejlődés irányába változnak körülötte a dolgok.
Bott Livia

Latest posts by Bott Livia (see all)