Warning: A non-numeric value encountered in /nfsmnt/hosting2_1/d/9/d9fc26de-32ab-41ff-a8f2-202ea3d1c327/minoritykids.sk/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Ilyenkor az év vége felé számot adunk mit is sikerült elérni, abból amit megterveztünk ,esetleg valami teljesen mást.

Idei szlogen a blogon az alábbi volt: A gyermekekenek nagyobb szükségük van példaképre,mint bírálatra.

novemberbannermkweb2019

A FB-on és keresőben legtöbbször beírt és keresett szavaink közül, ez azt jelenti, ezek a témák érdekelték olvasóinkat leginkább:

  • Minority Kids
  • Anyaság
  • Terhesség
  • Érsek Szilvia
  • Nevelés
  • Dackorszak

Olvassatok bele a számokkal tarkított éves értekelésbe, hogy látjuk mi, mit győztünk idén.

2018 evertekelo FBra

S hogy mit kívánunk új évre? Tudatosságot, türelmet, erőt, egészséget és szeretetet. Valljuk be hogy minderre szükség van egy gyermek nevelésénél egy családban.

Kívánjuk csapatunknak, hogy ugyanilyen, vagy még nagyobb elánnal, alkosson, írjon, bloggoljon a szlovákiai magyar gyerekekért.

 

The following two tabs change content below.
Bott Livia
A Minority Kids projekt menedzsere és megálmodója. Marketinget és európai tanulmányokat tanult a pozsonyi Comenius Egyetemen. A gyermekek, család,munkapiac, esélyegyenl témájaval munkája során találkozott a UNDP, Eurocord- Slovakia, Gyermekek órája (Hodina deťom), és Koalícia pre deti (Gyermekekért koalíció) szervezetekben. Két gyermek boldog édesanyja, mindemellett a FutuReg PT elnöke és európai projekt tanácsadó. Hobbija az olasz konyha, olvasás és szervezés. Ha tud, segít a jó ügy érdekében, mert szereti ha a fejlődés irányába változnak körülötte a dolgok.
Bott Livia

Latest posts by Bott Livia (see all)