Warning: A non-numeric value encountered in /nfsmnt/hosting2_1/d/9/d9fc26de-32ab-41ff-a8f2-202ea3d1c327/minoritykids.sk/web/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Hogyan segítünk?

Az érdeklődők vagy problémákkal küszködő olvasók felvetései és kérdései nevük feltüntetése nélkül, anonim módon jelennek meg a weboldalon, a válaszokat és a megoldási javaslatokat szakemberekkel konzultáljuk a családjog, a kisebbségi jog, a nők munkapiaci helyzete, a pszichológia és az életvezetési tanácsadás területéről.

GYEREKEK: A gyerekek súlyos problémái, amelyekről ők maguk gyakran félnek beszélni, és titkolják a legközelebbi hozzátartozóik előtt is, főként a diszkrimináció, az intolerancia és a családi erőszak, az iskolai agresszió vagy a gyermek korosztályán belüli megkülönböztetése más nemzethez vagy fajhoz tartozása miatt.

ANYÁK: Gyakori súlyos problémák, amelyről a nők személyesen félnek beszélni a szexuális zaklatás, a családon belüli erőszak, a mobbing, a diszkrimináció, de a családi és partnerkapcsolatok egyéb problémái is, valamint a munkahelyi hátrányok (például a szülési szabadság utáni belépés a munkaerőpiacra), a gyermek egészséges fejlődése.

Elérhet minket ITT: egy online nyomtatvány kitöltésével megtudhatjuk, mi bántja, milyen problémával küszködik, szakembereink pedig a weboldalunkon közzé teszik a választ problémájára, természetesen az Ön nevének feltüntetése nélkül.

A weboldal tevékenysége:

  • Szakmai segítség
  • Tematikus blogbejegyzések a munkajog, az anyai „kötelességek”, a gyermek fejlődési szakaszai, a családjog, a karriertanácsadás témaköreiben
  • Orvosok, szakemberek, magyarul és romául beszélő szakemberek névsora és elérhetősége,
  • Kisebbségi iskolák, óvodák, bölcsődék listája a dél-Szlovákiai régióban.

Hosszú távú tervezett tevékenységeink:

  • Gyermek- és családi tanácsadási programok
  • Képzések, oktatás, workshop
  • Motivációs programok szülési és szülői „szabadságukat” töltő anyák számára