skip to Main Content
0917737076 info@minoritykids.sk
“Az emberiség köteles a gyermekeknek a lehető legjobbat adni”

( az ENSZ Gyermekek jogairól szóló egyezménye, Convention on the Rights of the Child)

A fő célcsoportunk a szülők, elsősorban az anyák és gyermekeik, akik a Szlovákiában élő magyar kisebbséghez tartoznak, internet-felhasználók. A célcsoport hozzávetőlegesen 50 000 ‒ 100 000 személyt jelent. Ennek a csoportnak az anyanyelvén készítjük elő online elérhető tájékoztató weboldalunkat arról, hogy hogyan érvényesítsék jogaikat és érdekeiket, hogyan igazodjanak el az élet „útvesztőjében”. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindez megvalósuljon!

  • Kisebbségi helyzetben élő gyerekek ‒ akiknek a jogai mind az állami intézmények, mind a civil szervezetek érdeklődésének perifériájára kerültek.
  • Kisebbségi helyzetben élő családok ‒ blogbejegyzéseink közérthető formában dolgoznak fel aktuális témákat, így a szakmai szempont mellett tájékoztatunk is.
  • Kisebbségi helyzetben élő szülők ‒ elsősorban a nőket, az anyákat szeretnénk megszólítani olyan információkkal, amelyek a mindennapi életben, elméleti és gyakorlati jogi, egészségügyi, munkapiaci helyzetükkel kapcsolatos problémáikra is választ adhatnak.
Back To Top